Български | Русский | English


Нашето вино

Какво трябва да знаете за него?Технология

Патентована нанотехнология, чрез която се постига рекордна концентрация на природните антиоксиданти, намиращи се в червеното грозде

Предимства

Внушителният му антиоксидантен капацитет забавя процесите на стареене в клетките три пъти по-ефективно от останалите червени вина

Произход

Регионално вино, произведено в Тракийската низина, част от Южнобългарския винен район

Състав

Изцяло естествено Каберне Совиньон с най-високо качество, произведено без никакви изкуствени добавки

„Алфа Вита” e 100% натурален продукт, произведен по специална нанотехнология, притежаващ най-високия антиоксидантен капацитет сред всички естествени напитки, познати на човечеството.

Стотици клинични изпитания доказват, че с антиоксидантен капацитет от над 8000 μmol TE/100 ml по ORAC нашето вино притежава безспорни качества при лечение на различни сърдечносъдови и невродегенеративни заболявания, заболявания на черния дроб, еректилна дисфункция, атеросклероза и др.

„Алфа Вита” наистина ви лекува, докато му се наслаждавате с приятели и любими хора. То понижава нивото на свободните радикали в организма, забавяйки процеса на стареене, подпомага усвояването на витамин С, усилва циркулацията на кръвта в капилярите, чисти плаките по техните стени и чувствително понижава нивата на „лошия” холестерол.

„Алфа Вита” е извор на здраве, първото и най-важното качество на живота ни, алфата и омегата на всички начала; природен дар за младост, здраве и дълголетие.

ЗА ПРИЯТЕЛИТЕ

Доброто вино върви с добри приятели. Покажете им колко са специални и си доставете глътка здраве

научете повече

ЗА ЦЕНИТЕЛИТЕ

Уникалните антиоксидантни характеристики на „Алфа Вита” го превръщат в отличен подарък за всеки колекционер

научете повече

ЗА ЛЮБИМИТЕ

Демонстрирайте добрия си вкус като предложите на любимите си това изключително червено вино

научете повече

ВИНОТО Е ЗА ВСИЧКИ

Книга за начинаещи и напреднали винолюбители

„Виното е за всички“, напомня ни в първата си книга Вили Гълъбова. От позицията си на опитен дегустатор, преподавател, консултант и утвърден винен рецензент тя съумява леко и непосредствено да ни въведе в магията на виното и да ни създаде илюзията, че винаги сме го познавали. В крайна сметка, говорим за напитка, древна колкото света. И ако днес виното отново е на мода, то е добре да си припомним какво знаем и да научим още.

Тази книга е за желаещите да знаят повече за древната напитка, но без да се затормозяват с химични формули или законови разпоредби.

Начинаещите винолюбители ще добият яснота по въпроса за сортовете грозде, типовете вина и начините им на сервиране. Ще научат повече дегустацията, избора на вино в ресторанта, съчетанието му с храна и още важни неща. Ще получат ценни съвети и ще могат да ползват книгата като наръчник, за да сверят своите знания по темата.

Подплатени с ново познание, те ще добият достатъчно самочувствие, за да разберат, че най-доброто вино е това, което им харесва.


Поръчайте книгата