Български | Русский | English


ЗА ВРЪЗКА С НАС

Изпращайте ни вашите запитвания чрез предоставената за целта форма

От настоящата форма можете да ни изпращате всякакви запитвания и заявки, свързани с „Аурика” ООД и „Алфа Вита” Каберне Совиньон 2010.

Преди да изпратите вашето съобщение, проверете дали всички полета са попълнени правилно.


„Аурика” ООД

1404 София, България

ЗА ПРИЯТЕЛИТЕ

Доброто вино върви с добри приятели. Покажете им колко са специални и си доставете глътка здраве

научете повече

ЗА ЦЕНИТЕЛИТЕ

Уникалните антиоксидантни характеристики на „Алфа Вита” го превръщат в отличен подарък за всеки колекционер

научете повече

ЗА ЛЮБИМИТЕ

Демонстрирайте добрия си вкус като предложите на любимите си това изключително червено вино

научете повече

ВИНОТО Е ЗА ВСИЧКИ

Книга за начинаещи и напреднали винолюбители

„Виното е за всички“, напомня ни в първата си книга Вили Гълъбова. От позицията си на опитен дегустатор, преподавател, консултант и утвърден винен рецензент тя съумява леко и непосредствено да ни въведе в магията на виното и да ни създаде илюзията, че винаги сме го познавали. В крайна сметка, говорим за напитка, древна колкото света. И ако днес виното отново е на мода, то е добре да си припомним какво знаем и да научим още.

Тази книга е за желаещите да знаят повече за древната напитка, но без да се затормозяват с химични формули или законови разпоредби.

Начинаещите винолюбители ще добият яснота по въпроса за сортовете грозде, типовете вина и начините им на сервиране. Ще научат повече дегустацията, избора на вино в ресторанта, съчетанието му с храна и още важни неща. Ще получат ценни съвети и ще могат да ползват книгата като наръчник, за да сверят своите знания по темата.

Подплатени с ново познание, те ще добият достатъчно самочувствие, за да разберат, че най-доброто вино е това, което им харесва.


Поръчайте книгата